vineri, 17 iulie 2009

Stralucire de glob disco

In lumea muzicii si a dansului soarele are stralucire de glob disco.
Ca sa prinzi primele raze cu stralucire disco nu ai voie sa te trezesti mai devreme de 23.55 si sa adormi mai tarziu de ora 6 dimineata.
Atfel esti ca o Cenusareasa care isi redescopera la nesfarsit conditia imediat ce soarele oamenilor muncii, al mamelor si al copiilor, al dependentilor de somn, al batranilor rasare.
Stralucirea disco e nefireasca si chiar hidoasa in plina zi.
Trebuie sa iti pui castile, sa ai un volum temperat al muzicii, sa iti potolesti miscarile controversate ale corpului care repetate se transforma in dans, sa faci conversatie, sa ai un rost.
A dansa si a canta dezlantuit in plina zi e ca si cum ai sta la soare intre 12 si 3 fara sa te dai cu crema de protectie,
Pentru ca da, stralucirea de glob disco iti provoaca insolatie exact atunci cand nu se face simtita.
Si iti apar in conportament urme accentuate de nefiresc, starnesti priviri revoltate si dezaprobare.
Dupa 12 noaptea insa, cand timpul se reseteaza de la 00.00, stralucirea disco iti da pofta de extravaganta, totul este la volum maxim si pana si cea mai banala conversatie despre cat de rece este bautura care iti umezeste mainile si iti infierbanta stomacul devine punct de atractie.
Corpul iti este o prelungire a muzicii, ochii au aceeasi culoare cu a celorlalti, de glob disco, fireste, vocea devine aproape dispensabila, timpul se dilata, pulseaza, se lasa mixat, devine un remake al celui de peste zi.
Please don't stop the music, please don't stop the music, please don't stop the music!

Niciun comentariu: